ING-Nederland fonds nomineert twee GGZ-gerelateerde projecten

Er zijn in Nederland tal van initiatieven, verenigingen en stichtingen. Wat zij doen voor de maatschappij is hartverwarmend, stelt ING. Daarom geeft het ING Nederland fonds deze initiatieven graag een steuntje in de rug. ”Samen bereiken we immers meer dan alleen”, aldus het fonds

Help Nederland vooruit

In januari hebben Nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten zich kunnen aanmelden voor een donatie van het ING Nederland fonds. Het aantal inzendingen was overweldigend. Mooi om te zien dat zoveel mensen zich inzetten om Nederland vooruit te helpen. Van alle inzendingen zijn 420 initiatieven genomineerd voor een donatie. Op grond van het aantal stemmen bepaalt de ING hoe groot het bedrag is dat de genomineerde initiatieven ontvangen.

GGZ Totaal bekeek de genomineerde inzendingen en vond twee GGZ gerelateerde projecten, die wij uiteraard graag aanprijzen:
* Stichting Zorg en Zelfdoding (http://www.zorgenzelfdoding.nl/) De stichting wil goede zorg dragen voor de opvang van nabestaanden en deze uitbreiden. Tevens wil de stichting aandacht vragen voor warme zorg, opvang, begeleiding en behandeling voor mensen met een psychiatrische ziekte of mensen met ernstige levensproblemen en een doodswens.

* Stichting Zorg MH (https://www.zorgmh.nl) De stichting komt op voor de belangen van mensen in de geestelijke gezondheidszorg, verslavingszorg en de dak-en thuislozen en hun naasten in de regio Midden-Holland.

Stem op uw favoriet

Kijk nu welke vijf initiatieven in uw regio genomineerd zijn en stem op uw favoriete vereniging of stichting. De organisatie met de meeste stemmen ontvangt € 5.000, nummer twee € 3.000, nummer drie € 2.000 en nummer vier en vijf ontvangen beide € 1.000.

Klik hier (https://www.ing.nl/de-ing/over-de-ing/verantwoord-ondernemen/help-nederland-vooruit/index.html) voor meer informatie en om te stemmen