Nieuwe directeur-bestuurder Luisterlijn

Richard Coonen is per 1 mei de nieuwe directeur-bestuurder van de Luisterlijn. Croonen neemt het stokje over van Ingrid Bergstein, die de functie waarnam op interim-basis.

Richard Coonen is 54 jaar. Hij was onder andere lid van de raad van toezicht en later bestuurder van stichting Fairwork, die met een team van professionals en vrijwilligers opkomt tegen arbeidsuitbuiting en moderne slavernij. Daarnaast was Croonen zeven jaar directeur van een organisatie gespecialiseerd in opleiding en training.

Coach
Richard Croonen studeerde HR Sciences aan de Tilburg University. Hij is gecertificeerd trainer en coach en executive team coach (VU Amsterdam). De afgelopen acht jaar werkte Croonen als manager bij pensioenuitvoeringsorganisatie APG. Daar heeft hij zich onder andere gericht op financiële fitheid en zelfredzaamheid van kwetsbare doelgroepen in Nederland.

Luisterlijn
De Luisterlijn biedt al 65 jaar een luisterend oor aan alle inwoners van Nederland. Met de voortdurende uitdagingen van het moderne leven en de impact van recente gebeurtenissen, is de behoefte aan empathisch luisteren en begrip groter dan ooit tevoren. De organisatie streeft ernaar om diensten te verbeteren om aan deze groeiende behoefte te voldoen.

De Luisterlijn is 24/7 bereikbaar via 088 0767 000. Chatten of mailen is mogelijk via deluisterlijn.nl (https://deluisterlijn.nl/).

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

croonen croonen