Irma de Hoop nieuwe voorzitter Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde

Verpleegkundig specialist Irma de Hoop is de nieuwe voorzitter van de Registratiecommissie Specialismen Verpleegkunde (RSV). Zij volgt Mare-José Willemse op.

Dat meldt V&VN op haar website (https://www.venvn.nl/nieuws/irma-de-hoop-nieuwe-voorzitter-rsv/). Irma de Hoop is de derde voorzitter van de RSV sinds de oprichting in 2008. Het is de eerste keer dat het voorzitterschap van de RSV wordt bekleed door een praktiserend verpleegkundig specialist.

Irma de Hoop was van 2015 tot 2021 voorzitter van de V&VN-afdeling Verpleegkundig Specialisten. Zij is verpleegkundig specialist ggz én agz (algemene gezondheidszorg). Daarnaast is zij onder meer voorzitter van Kamer PA VS binnen het Capaciteitsorgaan en is zij stuurgroeplid van het Landelijk Kwaliteitsstatuut GGZ. Irma de Hoop werkt als regiebehandelaar bij Careyn.

Foto: V&VN

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

irmadehoop irmadehoop