Yulius-bestuurder stopt en gaat weer werken als psychiater

Kees Oosterwijk stopt per 1 januari als lid van de raad van bestuur van Yulius. Hij gaat zich weer toeleggen op zijn oorspronkelijke vak van psychiater. Oosterwijk blijft in dienst bij Yulius.

Dat meldt Yulius op 30 mei (https://www.yulius.nl/nieuws/wisselingen-in-de-raad-van-bestuur/). Oosterwijk is sinds mei 2020 lid van de raad van bestuur. Daarnaast bleef hij altijd werkzaam als psychiater bij Yulius. Hij heeft de bewuste keuze gemaakt zich daar weer volledig op toe te leggen. Oosterwijk wacht tot het nieuwe jaar vanwege de continuïteit van bestuur. Het geeft ruimte om een opvolger te zoeken. Bovendien kan Els van Bezouwen zo rustig starten. Zij treedt op 1 juli aan als voorzitter van de raad van bestuur.  

“Ik heb met veel energie en plezier mede vormgegeven aan de nieuwe richting van Yulius. Voor mij wordt het tijd mij weer toe te leggen op waar mijn hart ligt: het zijn van psychiater. En dat blijf ik doen bij Yulius, waar ik me al dertig jaar verbonden voel”, aldus Kees Oosterwijk.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Kees-Oosterwijk Kees-Oosterwijk