SchizForum, onderdeel van Anoiksis, is vernieuwd

Het forum SchizForum, sinds 2006 de ontmoetingsplek voor mensen met psychosegevoeligheid, heeft een volledige make-over ondergaan. Dat schrijft Psychosenet. Het SchizForum is onderdeel van Anoiksis, de vereniging voor en door psychosegevoelige mensen.

Een complete update

Dit privé-initiatief van ervaringsdeskundigen, oorspronkelijk voortgekomen uit SchizPat en gevoerd onder de vlag van Anoiksis, biedt nu een verbeterde, veilige online-omgeving dankzij de nieuwste software en technologie.

Vanaf de oprichting bood SchizForum een plek voor steun, herkenning en gedeelde ervaringen. Met jaarlijkse donatierondes en bijdragen van leden werden de kosten voor de website en server gedekt. Dankzij toegewijde moderators en een eigen penningmeester kon SchizForum blijven voortbestaan. Door de jaren heen zijn hechte banden gevormd en diverse connecties ontstaan, wat de unieke gemeenschap versterkt.

Onder de vlag van Anoiksis

De samenwerking met Anoiksis, een vereniging voor mensen met psychotische gevoeligheid, heeft altijd een belangrijke rol gespeeld. Hoewel je geen lid van Anoiksis hoeft te zijn om deel te nemen aan SchizForum, wordt registratie zorgvuldig beoordeeld om een vertrouwelijke sfeer te garanderen. Onderwerpen als creativiteit, spiritualiteit en een kritische blik krijgen volop ruimte binnen de gemeenschap.

Met de vernieuwde website hoopt SchizForum weer een levendig portaal wordt voor herstel: bezoek en sluit je aan bij een gemeenschap waar delen gelijk staat aan helen, en steun voorop staat.

Kijk hier voor meer informatie over het SchizForum. (https://www.schizforum.nl/)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Anoiksis Anoiksis