Fred Pijls nieuwe bestuurder GGz Breburg

Op 23 september start Fred Pijls als nieuwe bestuurder bij GGz Breburg. Dat meldt de instelling op haar website (https://ggzbreburg.nl/nieuws/fred-pijls-wordt-nieuwe-bestuurder-ggz-breburg).

Fred Pijls heeft in de afgelopen elf jaar als bestuurder gewerkt bij GGZ Oost Brabant. Daar heeft hij met zijn economische achtergrond en samen met zorgprofessionals, leiders, leden van de adviesraden en samenwerkingspartners vorm en inhoud gegeven aan een transformatie. Dat betreft zowel de zorginhoudelijke ontwikkeling, netwerk samenwerking en een financieel robuust fundament. 

Met deze kennis en ervaring gaat Pijls werken aan de doorontwikkeling van GGz Breburg. “De eerste indruk die ik heb, is dat er vooral behoefte is aan stevig verankeren!”, zegt Fred Pijls. “Dat geldt zowel voor de zorginhoudelijk ingezette koers alsook de bedrijfsvoering met al zijn uitdagingen. Mijn ervaring is dat er altijd een kern in de organisatie is, die de energie geeft om dat te bereiken. De weg waarlangs is klare taal spreken, het elke dag beter doen, elkaar stimuleren en aanspreken, de verbinding blijven houden en successen vieren. Dit is ook mijn stijl van leiding geven en ik zie ernaar uit om daar ook in GGz Breburg mee aan de slag te gaan.”

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Fred Pijls Fred Pijls