Ellen Mogendorff krijgt lintje voor inzet voor ggz

Ellen Mogendorff is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau. Mogendorff kreeg de koninklijke onderscheiding tijdens haar afscheidssymposium ter gelegenheid van haar pensionering. Zij werd onder meer geëerd voor haar werk als directeur van Stichting topklinische GGZ (TOPGGz). 

Sinds de oprichting in 2007 zette ze zich in voor hoogspecialistische patiëntenzorg in de ggz, waarbij ze een substantiële groep patiënten met complexe aandoeningen betere zorg wist te bieden en de landelijke contractering van TOPGGz in de Jeugdwet mogelijk maakte. Daarnaast is zij sinds 2007 lid van de adviesraad van Stichting Topcare, waar ze bijdroeg aan innovatie en onderzoek binnen de zorgsector.

Mogendorff kreeg de onderscheiding van burgemeester Joyce Langenacker van Zeist.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

ellenmogendorff ellenmogendorff