Lieke van Domburgh in bestuur NIP

Per 1 juli is Lieke van Domburgh toegetreden tot het bestuur van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP). Zij volgt Francien Engelhard op, die op dezelfde datum is afgetreden.

Dat meldt het NIP op 3 juli (https://psynip.nl/nieuws/nieuwe-aanstelling-en-afscheid-binnen-algemeen-bestuur-nip/). Lieke van Domburgh is lid van de raad van bestuur van iHUB onderwijs en familiezorg. Ze heeft een achtergrond als psycholoog en als jurist en promoveerde aan de VU Amsterdam op de ontwikkeling van delinquente kinderen. Daarnaast is ze bestuurslid bij het Kenniscentrum Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Als lid van het algemeen bestuur zal Lieke van Domburgh – net als haar collegabestuurders – alle psychologen van het NIP vertegenwoordigen, waarbij zij specifiek de portefeuille jeugd op zich zal nemen en haar waardevolle expertise op zal inzetten.

Lieke van Domburgh volgt Francien Engelhard op, die per 1 juli afscheid neemt van het algemeen bestuur. Francien Engelhard heeft zich gedurende haar tijd bij het NIP, eerst als bestuurslid van de NVGzP en sinds de fusie als bestuurslid van het NIP, intensief ingezet voor de belangenbehartiging en van het NIP en de psychologen.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

LiekevanDomburgh LiekevanDomburgh