Herstelcommunity Vitale Verbindingen wordt Ixta Noa Arnhem

Per juli 2024 is de herstelcommunity Vitale Verbindingen opgegaan in Ixta Noa. Na een overgangsperiode zal de naam Vitale Verbindingen uiteindelijk veranderen in Ixta Noa Arnhem. Alle activiteiten van de herstelcommunity blijven tijdens deze overgang doorgaan.

Vitale Verbindingen (https://vitaleverbindingen.nl/) is een herstelcommunity opgebouwd door en voor mensen, die uit ervaring weten wat het is om ontwrichtende levenservaringen mee te maken. De community richt zich op ontmoeting, activiteiten, herstel en participatie en biedt een laagdrempelige plek waar iedereen welkom is en naar eigen kunnen een bijdrage mag en kan leveren. De community is de afgelopen jaren gegroeid en daarom is er behoefte aan inbedding in een grotere organisatie.

De landelijke organisatie Ixta Noa gaat daarmee de activiteiten van Vitale Verbindingen overnemen. De organisatie is al jaren actief op het gebied van herstel en zelfregie in diverse regio’s in het land en hiermee nu ook in Arnhem als Ixta Noa Arnhem. Ixta Noa (https://www.ixtanoa.nl/) biedt herstelgerichte activiteiten, praktijkhuizen, inloopvoorzieningen, respijt, groepsgesprekken en begeleiding.

Alle bestaande activiteiten van Vitale Verbindingen in Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid zullen tijdens deze overgang gewoon doorgaan. 

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Vitale Verbindingen Vitale Verbindingen
Ixta Noa Ixta Noa