Brandschade in gesloten crisisopvang Ermelo

Zondagavond brak er brand uit in de gesloten crisisopvang Duynenhof in Ermelo, voor volwassenen die intensieve zorg nodig hebben. Een deel van het dak stond in de brand, waarna de vlammen zich verspreidden. Vrij snel was men de brand meester. Vijf kamers hebben brandschade opgelopen. Er vielen geen gewonden. Een client van de instelling is opgepakt in verband met betrokkenheid bij de brand. Vijftien bewoners werden geëvacueerd.

De ggz-kliniek aan de Veldwijk in Ermelo, de Duynenhof, is een gesloten crisisopname voor cliënten vanaf 21 jaar die intensieve zorg nodig hebben. Er is plek voor zestien patiënten.

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

brand brand