Cliëntperspectief in Phrenos-bestuur

Kenniscentrum Phrenos heeft twee nieuwe bestuursleden met cliëntenperspectief. Sinds deze zomer zitten Evelien Hulshof en Dide Hoop in het bestuur. Ze komen in de plaats van Anne Marsman, die eind vorig jaar afscheid nam.

Dat meldt Phrenos op haar website (https://kenniscentrumphrenos.nl/twee-nieuwe-leden-met-clientenperspectief-in-het-phrenos-bestuur/). Evelien Hulshof heeft de afgelopen tien jaar binnen de (S)GGZ gewerkt waarvan de laatste 5,5 jaar bij GGZ Oost Brabant. Ze werkte altijd  in overstijgende functies rondom ervaringsdeskundigheid, de inzet van ervaringskennis en het vormgeven van herstelondersteunende zorg. Na haar werk in het onderwijs heeft maakte ze ruim tien jaar geleden de overstap naar ervaringsdeskundigheid. In augustus gaat ze haar kennis inzetten bij het Werkbedrijf in Nijmegen om ook hier ervaringsdeskundigheid en ervaringskennis vorm te geven. Daarnaast studeert ze deze zomer af als hbo-theoloog/geestelijk begeleider. De afgelopen jaren deed ze ervaring op in deze rol en ondersteunde ze verschillende doelgroepen bij zingevingsvragen.

Dide Hoop is pedagogisch wetenschapper en moeder uit Vught, oprichtster van GROEN, het ecosysteem voor jeugdigen en opvoeders in Noord-Oost Brabant. Ook bekleedt ze de functies van programmamanager bij Reinier van Arkel,  van toezichthouder bij RIBW Nijmegen & Rivierenland en BIJ BRAM.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

bestuur Phrenos bestuur Phrenos