Astrid Veldhuizen en Erwin Duits en in raad van toezicht Pro Persona

Erwin Duits en Astrid Veldhuizen - van ’t Hul treden zijn per 1 september toegetreden tot de raad van toezicht van Pro Persona Holding. Zij vervangen Chiel Huffmeijer, die per 1 juli is teruggetreden, en Ria Stegehuis, van wie de officiële zittingstermijn afloopt op 1 januari. 

Dat meldt Pro Persona op 2 september (https://propersona.nl/nieuws/toetreding-erwin-duits-en-astrid-veldhuizen-van-t-hul/). Erwin Duits is sinds september 2017 bestuurder bij zorggroep Noorderboog, een instelling voor ouderenzorg. Noorderboog richt zich op de intramurale ouderenzorg en heeft zich gespecialiseerd in met name dementie op jonge leeftijd, dementie en Parkinson en mensen met dementie en zeer ernstig probleemgedrag. Eerder werkte Erwin bij Pluryn , waar hij verantwoordelijk was voor de zorg en ondersteuning aan jongeren. Duits is ook voorzitter van de raad van toezicht bij Estinea, een VG organisatie in de Achterhoek & Twente.

Astrid Veldhuizen is een ervaren toezichthouder/commissaris in de zorg, het onderwijs en de woningcorporatiesector. Zij heeft een achtergrond als bedrijfseconoom en werktuigbouwkundige. Daarnaast is ze een ondernemer en een professional met veel kennis over financiën en vastgoed.

 

Lees ook andere artikelen over transfers en benoemingen (https://www.ggztotaal.nl/tp-29166-2/personalia)

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

Astrid Veldhuizen van t Hul Erwin Duits Astrid Veldhuizen van t Hul Erwin Duits