Arkin sluit al vroeg contract voor 2025

Ggz-aanbieder Arkin en zorgverzekeraar a.s.r. hebben ruim voor de NZa-deadline een overeenkomst voor 2025 afgesloten. Het is voor hen de eerste keer dat er begin september al een contract voor de geestelijke gezondheidszorg ligt voor het nieuwe jaar.

Dat meldt Arkin op haar website (https://arkin.nl/arkin-en-a-s-r-sluiten-als-eerste-een-overeenkomst-2025-voor-de-geestelijke-gezondheidszorg/)Dat meldt Arkin op haar website. “Met deze stap wordt de samenwerking met a.s.r. geïntensiveerd en bieden we duidelijkheid aan de verzekerden”, aldus de ggz-aanbieder.

Toegankelijke s-ggz

De komende jaren zal de zorgvraag en het personeelstekort binnen de ggz verder toenemen. Dit betekent dat de ggz zorg anders ingericht moet worden. “Door tijdig overeenkomsten te sluiten met zorgverzekeraars kan Arkin zich maximaal richten op de veranderingen die nodig zijn om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden, met name op het gebied van de complexe zorg,” zegt Paul Broersen, Senior zorgverkoper van Arkin. “De uitdagingen die we nu, maar ook in de toekomst hebben binnen de zorg, kunnen alleen worden opgelost in nauwe samenwerking tussen zorgaanbieder en zorgverzekeraar, zegt Inge IJzerman, zorginkoper bij a.s.r. “Het uitgangspunt van de afgesloten overeenkomst is het toegankelijk houden van de gespecialiseerde geestelijke gezondheidszorg voor onze verzekerden. We zijn blij dat we in de zomer al een overeenkomst voor 2025 hebben kunnen sluiten, zodat onze verzekerden tijdig weten waar ze terecht kunnen”

 

-----------------------------------------------------------------------------------------

Vind je dit interessant? Misschien is een abonnement op de gratis nieuwsbrief dan iets voor jou! GGZ Totaal verschijnt tweemaal per maand en behandelt onderwerpen over alles wat met de ggz te maken heeft, onafhankelijk en niet vooringenomen.

Abonneren kan direct via het inschrijfformulier (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89775/pagina/abonneren.html), opgeven van je mailadres is voldoende. Of kijk eerst naar de artikelen in de vorige magazines (http://www.ggztotaal.nl/pg-29166-7-89779/pagina/e-magazine.html).

GGZtotaalGELD GGZtotaalGELD