Energieke dagvoorzitter, expertise psyche en gezondheid

(advertentie)

Natuurlijk kun je het zelf doen. Maar is het niet veel fijner om een professionele en ook inhoudelijk vaardige dagvoorzitter in te huren voor je bijeenkomst? Iemand zoals ik. Mijn naam is Malou van Hintum. Ik ben een dagvoorzitter/moderator die meedenkt met jou als opdrachtgever, publiek verandert in deelnemers en sprekers helpt met suggesties.

Kun je 90 seconden missen van je tijd? Bekijk dan mijn showreel (https://vimeo.com/1014683240).  Luister wat ik te vertellen heb en kijk hoe mijn lichaamstaal eruit ziet. Wil je meer weten? Check dan mijn website (https://malouvanhintum.nl/) om te beoordelen of ik inhoudelijk zwaar genoeg ben. Spoiler: ik schreef de afgelopen decennia drie boeken en honderden artikelen over psyche en gezondheid. En schrijven doe ik nog steeds.

Als dagvoorzitter/moderator heb ik ruim 12 jaar ervaring in zaaltjes en zalen: van 20 tot 200 tot 2000 mensen. Ik ben breed inzetbaar, met een inhoudelijke specialisatie in psychiatrie, psychologie en gezondheid. Als ik voor (of tussen) de deelnemers aan je bijeenkomst sta, gebruik ik een lichte toon, ben ik oprecht geïnteresseerd en heb ik me goed voorbereid.

Nieuwsgierig? Aarzel niet me te mailen of te bellen om te kijken wat ik voor je kan betekenen: mvhintum@xs4all.nl (mailto:mvhintum@xs4all.nl), 06 1102 2126. Je zit nergens aan vast. Totdat je me inhuurt, natuurlijk. Dan houden we contact tot en met het einde van je bijeenkomst.

 

Malou van Hintum Malou van Hintum