Middagsymposium op 2 november (Amsterdam)
Het aantal meldingen van mensen met verward gedrag is de afgelopen jaren opgelopen tot meer dan 100.000. Vaak gaat het hierbij om een complexe combinatie van een aandoening of beperking en overige, sociale, problematiek. Deze complexiteit vraagt om specifieke hulpverlening. U als professioneel betrokkene kan het soms ontbreken aan de specifieke kennis en ervaring die nodig is bij de zorg voor deze groep waardoor het lastig is deze zorg vorm te geven.
Nadat we eerder deze bijeenkomst hebben moeten verplaatsen vanwege de coronamaatregelen, zijn we heel bij dat we nu weer live samen kunnen komen rondom dit thema!
Inhoud symposium
Hoe kunnen we met elkaar goede zorg leveren aan deze mensen? Hoe maak je echt contact met deze groep? Wat hebben zorg, politie en gemeente van elkaar nodig en wat hebben ze elkaar te bieden in de zorg voor verwarde personen? Tijdens dit middagsymposium wordt gekeken naar de oorzaken en achtergronden van de stijging en leren we van ervaringen, onderzoeken en initiatieven vanuit diverse invalshoeken.
Tijdens deze middag leren we van ervaringen, onderzoeken en initiatieven vanuit diverse invalshoeken en ketenpartners. Inspirerende sprekers en ervaringsdeskundigen bespreken met jou de specifieke kennis die nodig is bij het vormgeven van hulpverlening aan mensen die verward gedrag vertonen. We horen o.a. bijdragen van een (straat)arts, wijk-GGD’ers, een ervaringsdeskundige, politie, het CIT en sociaal werk.
Wil jij ook samen met collega’s van diverse ketenpartners bijpraten en geïnformeerd worden over betere zorg voor personen met verward gedrag? Je hebt nog enkele dagen om je in te schrijven, dus zorg dat je erbij bent. Als je met collega’s komt, hebben we bovendien aantrekkelijke kortingen!
Meer informatie en aanmelden
Ga voor meer informatie, onder andere over accreditatie, groepskortingen en collegakorting naar de site van het Leids Congres Bureau. Daar kun je je ook aanmelden voor dit middagsymposium.